Social

#bill clinton #olimpic roman # olimpiada internationala de chimie # olimpiada chimie

Olimpicul roman premiat cu aur la chimie a fost admis la universitatea in care a studiat Bill Clinton

Vlad Bacauanu, romanul care a castigat in acest an medalia de aur la Olimpiada Internationala de Chimie, a fost admis la Yale University din SUA, prestigioasa universitate la care au invatat toti presedintii americani din perioada 1989-2008.

Astfel, pe lista absolventilor se numara George H. W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, dar si William Howard Taft, Gerald Ford. Aici au studiat fostul presedinte Dick Cheney si Hillary Clinton, sotia lui Bill Clinton.

Vlad Bacauanu este din Botosani si a absolvit Liceul International de Informatica din Capitala. Intr-un interviu acordat Mediafax, Bacauanu spune ca nu exclude posibilitatea de a se intoarce in Romania dupa terminarea facultatii, insa sansele sunt "foarte mici"

"Aici (in Romania - n.r.) am familia si prietenii. Plecand de acasa din clasa a IX-a, m-am obisnuit sa fiu departe de familie. Sigur ca vorbim de alte distante, dar nu ma sperie America. Deja ma pregatesc de plecare, pentru ca, in SUA, cursurile incep in 19 august", a mai spus olimpicul roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea