Social

Olimpiada prostiei

Numai maine nu-i poimaine si incepe Summitul NATO. Politicienii romani nu se bat cu caramida in piept pentru faptul ca vom fi, pentru trei zile, buricul Pamantului. Folosesc bordura, deoarece este de succes...

Marii oameni ai lumii, cu butoanele lor nucleare, nu vor avea timp sa vada unde au ajuns. Poate ca unii dintre ei, la sfarsitul manifestarii, vor sti ca au fost tot la Budapesta, capitala Romaniei. Vor fi fermecati insa de Palatul Parlamentului, vor casca ochii la candelabre , isi vor afunda cu placere picioarele in covoarele de pe holuri, vor admira spatiile fabuloase si vor vorbi despre toate acestea.

Vor zambi in fata ziaristilor, iar unii dintre ei vor lauda ospitalitatea romanilor,  asa cum au fost invatati de consilieri. Ei stiu ca asta ii va face mai simpatici in ochii romanilor, dornici ca urechile sa le fie gadilate cu astfel de cuvinte.

Culoarul Unic de transport, siguranta, securitate, sau cum s-o mai numi el, terorizantul culoar de popice peste care bucuresteanul sofer nu are voie sa treaca reprezinta pentru omul politic strain care vine la Bucuresti o pereche uriasa de ochelari de cal. Bush, Sarkozy, poate Putin nu vor vedea nimic din ce este dincolo de popice... Mai bine!

 

Continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea