Social

#olimpiada londra #roamnia # olimpiada balcanica de informatica #4 medalii

Olimpiada Balcanica de Informatica: Elevii romani au obtinut 4 medalii

Lotul national de informatica al Romaniei a castigat patru medalii (doua de argint si doua de aur) la editia din acest an a Olimpidei Balcanice de Informatica, desfasurata in perioada 15 - 19 august, la Belgrad.

Medaliile de aur au fost cucerite de Radu Stefan Voroneanu (clasa a X-a la Colegiul National "I. L. Caragiale" din Ploiesti) si Rares Darius Buhai (clasa a IX-a/Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita). In schimb, cele doua medalii de argint au fost castigat de Daniel Posdarascu si Dan Mihai Gheorghe, ambii elevi in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti.

Trei dintre elevii premiati la Belgrad au mai obtinut si alte performante remarcabile la nivel international. Astfel, Dan Mihai Gheorghe si Rares Darius Buhai au primit cate o medalie de aur la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada, in timp ce Daniel Posdarascu a fost recompensat cu medalia de argint.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea