Social

Olaroiu, campion si in Arabia Saudita

Ex-antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu , are motive de satisfactie si la mii de kilometri distanta de tara. Oli a cucerit, duminica seara, titlul de campion cu echipa sa, Al-Hilal, in urma victoriei cu 1-0 impotriva celor de la Al-Ittihad.

Elevii lui Olaroiu s-au impus cu 1-0, si, desi au terminat campionatul la acelasi numar de puncte (48) ca si echipa din Ittihad, au devenit campioni datorita rezultatelor directe (0-0 in tur, 1-0 in retur).

Astfel, romanul se poate lauda cu un event, in chiar primul lui an de activitate in strainatate, dupa ce luna trecuta Al-Hilal s-a impus si in finala Cupei Arabiei Saudite. "A fost un sezon obositor, mai ales ca aici nimeni nu a dorit ca noi sa castigam campionatul.

De suparare , oficialii federatiei nici nu ne-au inmanat dupa meci medaliile si Cupa", ne-a spus Oli. "Ne-a asteptat multa lume la aeroport, in oras nimeni nu a dormit toata noaptea".

Pentru acest succes, Olaroiu va fi recompensat cu cel putin 200.000 de dolari. Chestionat care performanta e mai importanta pentru el, antrenorul a replicat: "Titlul cu Steaua conteaza mai mult. Gigi Becali m-a sunat sa ma felicite, dar, stati linistiti, nu ma intorc la Steaua". Pentru a-l convinge sa nu plece, seicii de la Al-Hilal i-au propus lui Oli sa fie membru in Consiliul Director al clubului.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea