Social

Olanda-Romania, condusa de Massimo Bussaca

Stam la mana elevtianului Massimo Bussaca. Arbitrul din Tara Cantoanelor va condue la centru, marti, intalnirea Olanda - Romania, cel mai important meci al tricolorilor de la acest turneu final.

Arbitrul Massimo Bussaca a fost delegat pentru a conduce la centru Olanda - Romania, meciul care poate trimite echipa lui Victor uiturca in sferturile de finala ale Campionatului European. Chiar daca elvetianul nu a mai arbitrat nici un meci al tricolorilor, Bussaca nu este un necunoscut pentru fotbalul nostru.

Helvetul a oficiat la centru, in aprilie 2005, derby-ul Steaua - Dinamo , incheiat cu scorul de 1 la 0. Tot in 2005, Busacca a arbitrat partida din Cupa UEFA, Steaua - Villarreal 0 la 0. Cavalerul fluierului din Elvetia a mai condus la acest turneu final intalnirea Suedia - Grecia, incheiata cu scorul de 2 la 0.

Partida Olanda, Romania, contand pentru ultima etapa a Grupei C a Campionatului European, va avea loc marti, cu incepere de la ora 21:45. Intalnirea va fi transmisa in comentariu live de site-ul Antena3 Sport.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea