Social

Olanda-Romania: Casele de pariuri merg pe mana tricolorilor

Cele doua egaluri, cu 0-0 cu Franta si 1-1 cu Italia, dar mai ales jocul prestat de tricolori la acest campionat european au dat peste cap cotele caselor de pariuri .

Daca inainte de inceperea competitiei nu ne dadeau nicio sansa, casele de pariuri s-au razgandit, considerand echipa nationala a Romaniei favorita la calificarea in sferturile de finala, in fata cocosilor galici si a componentilor Squadrei Azzurra.

Astfel, BWIN ofera cea mai mare cota pentru o victorie a tricolorilor, 2.20, in timp ce batavii sunt cotati cu 2.70 la victorie, iar remiza are cea mai mare cota, 3.90. Bet -at-home si Gamebookers ofera o cota de 2.10 pentru o victoria a baietilor lui Piturca. Cele mai importante case din Romania, Astra si Stanley, sunt si mai sigure de victorie, dubland fiecare euro investit.

In celalalt meci al Grupei C, Italia este vazuta favorita in fata Frantei. Desi ne-ar avantaja, casele de pariuri considera remiza putin probabila, bazandu-se pe faptul ca partida va fi una pe viata si pe moarte, in care ambele echipe vor tinti victoria.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea