Social

Olanda este calificata in sferturi, dupa 4-1 cu Franta

Olanda n-are mila de nimeni la euro 2008. Dupa ce a surclasat Italia in primul meci, Portocala mecanica a invins si Franta cu 4-1 si este a treia calificata in sferturile Europenelor, dupa Portugalia si Croatia.

Dupa ce a zdrobit Campioana Mondiala Italia, Portocala mecanica a debutat in forta si impotriva vicecampioanei lumii, Franta.

Kuyt l-a facut fericit pe Van Basten dupa numai noua minute, insa selectionerul olandez a tremurat pana la pauza la ocaziile francezilor Govou, Ribery si Henry.

Cocosii au solicitat in zadar penalty la hentul lui Ooijer, insa au primit al doilea gol in minutul 58 de la rezerva Van Persie.

Franta a redus din handicap dupa reusita lui Henry din minutul 71, insa a fost pusa imediat la respect de Arjen Robben, omul care si-a celebrat revenirea dupa accidentare cu un eurogol.

Nu a fost singura reusita de generic a serii. Sneijder a completat seara perfecta a Olandei cu golul de senzatie din minutul 90.

Scor final Olanda - Franta 4 -1, rezultat perfect pentru Romania, care se califica sigur in sferturi daca invinge Olanda in ultima etapa din grupa mortii.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea