Social

Ogararu, Trica si Danciulescu, afara!

Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri lotul largit pentru Euro 2008, iar fundasul lui Ajax e marele absent.

Golgheterul din acest sezon al Ligii 1, Danciulescu, si decarul campioanei, Trica, sunt absentii de marca de pe lista lui Piturca, alaturi de George Ogararu.

Cu mai putin de o luna inaintea debutului Romaniei la Euro, selectionerul Victor Piturca a anuntat lotul largit pentru turneul final. Lista cuprinde 26 de jucatori din Liga 1 si din strainatate, numai 23 urmand a face deplasarea in Elvetia. Fara surprize de proportii, lista lui Piturca nu include cateva nume importante. George Ogararu, care si-a pierdut in 2008 locul de titular la Ajax, nu va merge la turneul final.

In aceeasi situatie se afla si Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), care a avut si probleme medicale, si Ionut Mazilu, care a devenit in aceasta iarna cel mai scump jucator din Liga 1, dupa ce Dnepr Dnepropetrovsk l-a cumparat cu 3,7 milioane de euro de la Rapid. Dintre jucatorii importanti din Liga 1 lipsesc Ionel Danciulescu, golgheter al Ligii 1 in acest sezon cu 21 reusite, si Eugen Trica, unul dintre cei mai buni oameni ai campioanei CFR Cluj in acest sezon. Clujenii il au in schimb la lot pe tanarul Ciprian Deac .

Dintre cei 26 de jucatori din lotul largit, numai 23 vor face deplasarea in Elvetia. Piturca se va decide in privinta listei finale dupa cantonamentul de la Mogosoaia, care va incepe pe 22 mai. Selectionerul trebuie sa depuna lista finala pana la termenul-limita impus de UEFA, 28 mai. Cei trei jucatori care vor ramane in asteptare ar putea fi chemati in cazul unor accidentari.

Ogararu: „Bafta!"

Fundasul lui Ajax a reactionat printr-un mesaj publicat pe site-ul personal. „Cred ca nu are rost sa mai mentionez starea mea de spirit in urma deciziei selectionerului de a renunta la serviciile mele pentru acest turneu final. Raman insa cu satisfactia ca am putut ajuta aceasta frumoasa echipa sa se califice si sper ca cei alesi sa faca acolo meciurile carierei lor, iar la sfarsit sa fim cu totii mandri de echipa nationala a Romaniei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea