Social

#ogararu #rednic #fotbal #dinamo

Ogararu nu vrea sa joace la Dinamo

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a dezvaluit ca sefii gruparii din Stefan cel Mare i-au facut o oferta fundasului lui Ajax, George Ogararu , dar fotbalistul i-a refuzat.

„Am vorbit cu Ogararu , dar mi-a zis ca pot sa discut cu el despre orice, dar nu despre un transfer la Dinamo. De Tamas nu vreau sa vorbesc acum, pentru ca Moti si Izvoranu au jucat bine. Sunt discutii cu Gabi Tamas , dar nu spun nimic pana cand nu se face transferul".

Rednic a mai spus ca fundasul Nikola Vasiljevic, care se antreneaza cu Dinamo, ar putea ramane in lotul „alb-rosiilor": „Trebuie sa am rabdare cu el. Imi place si ar putea fi o solutie pentru banda stanga". Dinamo va juca maine pe terenul lui CS Otopeni intr-un meci din etapa a treia a Ligii I care va incepe la ora 20.00 si va fi transmis pe postul GSP TV.

„Unde joaca Dinamo se mobilizeaza toti, dar trebuie sa castigam, nu mai avem alternativa. Am incredere in jucatori, chiar daca nu ne va fi usor, mai ales ca la Otopeni joaca cinci fotbalisti imprumutati de la Dinamo (n.r. Chiacu, Scarlatache, Musat, Predescu si Ganea)", a precizat „Puriul".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea