Social

#sarbatoare legala #oficiu postal # program de sfanta maria

Oficiile postale, inchise pe 15 august

Compania Nationala Posta Romana a anuntat, joi, ca toate subunitatile postale vor fi inchise pe data de 15 august , in conformitate cu Legea nr. 202/2008, care stipuleaza ca Sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului este declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, scrie realitatea.net.

Se vor inregistra timpi mai mari de circulatie la trimiterile postale prezentate in zilele de 12 si 13 august. Totodata, compania mai precizeaza ca presa cotidiana si periodica, cu data de aparitie 15 august, va fi distribuita pe 16 august 2011 .

"Pentru ziua de 15 august 2011, Sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului, s-au luat masuri responsabile pentru asigurarea valorilor si pazei subunitatilor postale", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Posta Romana.

De asemenea, majoritatea unitatilor bancare nu vor avea program cu publicul. Totusi, vor fi deschise cateva unitati aflate in centrele comerciale, aeroport sau in statiuni turistice, conform reprezentantilor institutiilor financiare chestionati de DailyBusiness.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea