Social

Oficialii lui Dinamo, sechestrati pe stadion

Trei dintre cei mai prominenti oficiali ai clubului Dinamo nu au putut parasi dupa meci stadionul Farul, dupa ce 200 de fani locali au stat in fata tribunei oficiale si au scandat trivialitati. Iata declaratiile lui Nicolae Badea , care a trait pe viu "sechestrul", dar si cum vede situatia patronul Farului, Gheorghe Bosinceanu.

Nicolae Badea, Gigi Netoiu si Cornel Dinu nu au putut parasi tribuna oficiala dupa mei, pentru ca fanii constanteni blocasera accesul. Oficialii lui Dinamo au stat aproximativ 30 de minute asteptand ca scandarile jignitoare sa se termine.

Badea a afirmat ca "sute de suporteri dinamovisti au fost scosi de pe stadion la un sfert de ora dupa startul meciului, dar in privinta celor de la Farul nu s-a facut nimic".

Multimea furioasa ii astepta ranjind. 'Era imposibil sa iesi din cauza oamenilor innebuniti de declaratiile lipsite de responsabilitate ale dl Bosanceanu. Mai bine vedeam meciul din tribuna', s-a confesat duminica Nicolae Badea.

Badea a negat ca Tiriac sau Vantu ar veni ca actionari la Dinamo: "folclor, barfe".

Gheorghe Bosanceanu, patronul Farului, a declarat ca "arbitrajul a fost dezastruos. Ne-a arbitrat omul de casa al dinamovistilor. Nu inteleg de ce, cand toata lumea stie lucrul asta, tocmai Salomir e delegat la acest meci. Numarati de cate ori a condus meciurile 'cainilor' si-o sa vedeti ca e un adevarat record (n.r. de 37 de ori). A venit cu tema facuta si in sprijinul acestui lucru am si proba: inregistrarea video a meciului".

"Spectatorii, oameni care vin si platesc bilet, erau scandalizati. S-au strans la iesirea de la oficiala, insa ei au fost paziti foarte bine de jandarmi. Se putea iesi fara nici o problema. Oficialilor dinamovisti nu le-a fost frica sa iasa, ci le-a fost rusine pentru ceea ce facusera", a mai spus Bosanceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea