Social

#oferte 1 Iunie # oferte turistice #destinatii vacanta #mallorca #grecia #turcia #vacanta cu copiii

Oferte turistice de 1 iunie! Ce destinatii ii atrag pe parinti

Peste 3 milioane de copii vor intra dupa 20 iunie in vacanta de vara, motiv prielnic pentru parintii sa isi faca deja calcule privind locurile cele mai potrivite unde cei mici isi vor petrece timpul liber. De Ziua Copilului Paralela 45 ofera cazare gratuita pentru cel mic la pachetele cumparate pana pe 2 iunie.


 

Grecia ramane si anul acesta in topul preferintelor romanilor pentru vacantele de vara, dupa ce aceasta destinatie a crescut de la an la an, pe de-o parte din cauza preturilor accesibile ale sejururilor, dar si proximitatii care permite transportul individual.

„Bugetul mediu alocat de romani pentru vacantele in Grecia se situeaza in medie intre 550-1000 de euro. Tendintele din anii trecuti arata ca familiile cu copii de pana in 5 ani prefera sa mearga in destinatii externe precum Grecia, Turcia si Spania. Anul acesta de 1 iunie venim cu gratuitate pentru copil la vacantele achizionate in aceasta perioada si reduceri substantiale pentru parinti”, explica Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Cele mai cautate destinatii grecesti sunt insulele Rodos, Creta, Corfu, Mykonos, Santorini, Zakyntos, Kos. Vacantele incep de la 183 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti la hotel de 3* in Rodos, iar copilul are grauitate la cazare la achizitionarea unui pachet pana pe 2 iunie. Biletul de avion si transferurile sunt incluse in tarif. Statiunea Chania din Creta se numara de cativa ani printre preferintele turistilor fiind potrivita si pentru familiile cu copii, intrucat aici exista aqua park-uri, un acvariu cu pesti si reptile, un muzeu in aer liber care reproduce un sat cretan.

Turcia vine in intampinarea turistilor romani cu ofertele pentru Antalya si Bodrum, care imbina atat ofertele all inclusive prin care copii au toate facilitatile de distractie la dispozitie, cat si peisajul de coasta de o splendoare rara, posibilitatile de shopping si distractie, dar si numeroasele vestigii istorice raspandite in zona, atractii de top pentru parinti. Pentru plecarea din 4 iunie, copilul calatoreste gratuit, iar adultul are o reducere de 50 euro.

Mallorca, cea mai mare dintre insulele Baleare ofera plaje late cu nisip fin, fiind ideala pentru familii cu copii vine cu reduceri de – 25 euro pentru adult si copil la pachetele achizitionate pentru hoteluri de 4 si 5*.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea