Social

#sarbatori #hipermarket #oferta

Oferte de Sarbatori in hipermarketuri

Hipermarketurile au inceput deja ofertele speciale de Sarbatori, fie ca e vorba de electronice sau de mancare.

Promotiile din luna decembrie au inceput deja in marile hipermarketuri din Romania.

Televizoarele sunt deja la oferta, fiind cele mai cautate electrocasnice. In Cora poti gasi o plasma Samsung cu diagonala de 106 centimetri la 2.499 de lei si un LCD Toshiba de 81 de centimetri costa 1.399 de lei. La Carrefour poti gasi un LCD Phillips, de 81 de centimetri, cu 1.549 de lei dar si variante low-cost, cum este LCD-ul Gut Schneid la 1.169 de lei, potrivit Ziare.com. In Real, poti gasi un LCD LG de 82 de centimetri impreuna cu un DVD player la pretul de 1.999 de lei.

Camerele foto digitale sunt si ele la cautare in luna cadourilor. In Cora, poti gasi mai multe modele de camere digitale Pentax compacte, cu preturi intre 249 si 469 de lei, in timp ce, la Carrefour, o camera Benq costa pretul de 299 de lei. In Real, camerele foto digitale vin cu cadouri: un Kodak impreuna cu un card de 4 GB la numai 199 de lei sau o camera Nikon, cu husa, card de 2GB si doi acumulatori cu incarcator costa 399 de lei.

Carnea de porc este printre principale alimente de sezon vandute la preturi speciale . Poti cumpara cotlet de porc cu os sau pulpa dezosata la pretul de 14,99 de lei kilogramul sau o pulpa dezosata la acelasi pret. In Cora, cotletul de porc cu os si sorici cista 10,99 de lei kilogramul.

Vinul beneficiaza si el de reduceri. In Carrefour gasesti un pachet cu doua sticle de Cabernet Souvignon si doua pahare la pretul de 59,60 de lei, Cora vinde vinuri Recas cu 11,66 de lei, iar in Real gasesti Muscat Ottonel cu 8,69 de lei, Cotnari cu 6,49 de lei, un vin de Tohani cu 5,99 de lei sau un pachet cu trei sticle de Beciul Domnesc la 41,67 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea