Social

#low-cost #baneasa #blueair #wizzair

Oferta BlueAir pentru pasagerii parasiti MyAir s-a scumpit

Dupa ce Blue Air s-a oferit sa transporte gratuit pasagerii parasiti pe aeroportul Baneasa in urma curselor MyAir anulate, oferta s-a schimbat. Pe langa taxele de aeroport, ei trebuie sa plateasca acum si o taxa de schimbare de bilet, iar totalul ajunge la 118 euro pentru un zbor dus intors.

Compania low cost Blue Air a promis pasagerilor abandonati de MyAir ca le va asigura zborurile in Italia si singurul lucru platit de ei vor fi taxele de aeroport. Daca plecarea de pe Baneasa costa 42 de euro si 19-21 de euro in Italia, la aceste cheltuieli s-a mai adaugat taxa de modificare a biletului de 59 de euro. Oferta initiala a fost valabila doar pentru pasagerii blocati pe aeroport.

Pentru un bilet dus-intors pasagerii vor fi nevoiti astfel sa plateasca 118 euro. La acest pret se mai adauga 6 euro pentru ca au bagaj la cala, taxa pe care MyAir nu o percepea. Reprezentantii Blue Air spun ca aceasta taxa ar trebui sa fie restituita pasagerilor de catre autoritatile italiene.

" Maine , poimaine si in zilele urmatoare nu credem ca se va mai modifica oferta noastra pentru pasagerii MyAir. Se fac in continuare calcule, pentru ca sunt foarte multi oameni si este un efort destul de mare sa pastram un pret atat de mic, mai ales ca nu avem nicio intelegere cu MyAir si trebuie sa sustinem un business", a declarat, pentru capital.ro, Florentina Ivan, director de markenting la Blue Air.

Wizz Air adauga doua curse spre Italia

Wizz Air este o alta companie aeriana low cost care vine in ajutorul pasagerilor care vor sa calatoreasca in Italia la tarife mici. Compania va lansa doua curse noi: una spre Bologna/Forli, aflata la 50 de km distanta de Rimini si una spre Catania, cu tarife pornind de la 70 RON.

Cursele spre Catania vor fi operate incepand cu 21 septembrie si spre Bologna/Forli incepand cu 28 octombrie si vor avea loc de doua ori saptamanal.

 

Citeste si

Curse anulate si pasageri blocati pe Baneasa

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea