Social

#trompi.ro #carucior copii #carucior #trompi #carucior trompi

(P) Ofera-i copilului tau confortul de care are nevoie cu un carucior Trompi!

Pentru fiecare parinte, alegerea caruciorului potrivit poate fi o decizie dificila, deoarece pe piata exista sute de modele de carucioare, zeci de forme si zeci de culori. Dincolo de latura estetica, un carucior trebuie sa ofere siguranta si confort copilului. Daca bebelusul este in siguranta si sta confortabil, si tie iti va fi bine!

Magazinul online Trompi.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de carucioare pentru copii, care respecta pana si cele mai inalte pretentii ale parintilor. Avantajul major al carucioarelor Trompi este raportul calitate-pret. Intra in magazinul online Trompi.ro si vei gasi carucioare de calitate, la preturi mici, plus o multime de promotii. Profita de ele, mai ales acum, in pragul sarbatorilor de iarna!


Carucioare cu landou

Acceseaza siteul Trompi.ro si intra in universul plin de carucioare cu landou. Aceste carucioare sunt recomandate in special pentru calatoriile frecvente cu copilul, de acasa in parc, apoi la magazin, la farmacie si inapoi acasa. Unul dintre avantajele majore ale carucioarelor cu landou este acela ca pot fi folosite si ca scaun auto.

Carucioarele cu landou ofera copilului confort si siguranta, dar in acelasi timp iti usureaza si tie munca, deoarece sunt usor de manevrat.

Trompi.ro te invita sa alegi din multitudinea de carucioare cu landou modelul care iti place cel mai mult. Nu uita ca Trompi are grija de buzunarul tau, iar preturile sunt accesibile!


Carucioare sport

Carucioarele sport se adreseaza parintilor activi, care atunci cand ies sa se plimbe cu cel mic prin oras isi rezvolva si o parte din indatoriri. Scaunele carucioarelor sport sunt incredibil de comode pentru copil si sunt usor de manevrat.

Pe langa usurinta cu care poate fi manevrat, caruciorul sport dispune si de buzunare, spatii de depozitare pe care le poti folosi pentru a tine mancarea, biberonul sau servetelele copilului. Intra pe Trompi.ro si alege un carucior sport de calitate, la pret minim!


Carucioare gemeni

Intotdeauna este o bucurie sa aduci pe lume gemeni, iar pentru a te asigura ca bebelusii beneficiaza de un confort optim, este recomandat sa alegi carucioare special create pentru gemeni. Trompi.ro iti pune la dispozitie o gama variata de carucioare pentru gemeni.

Inainte sa te decizi asupra unui model anume, este bine sa stii ca exista carucioare gemeni tip side by side (duo) - doua carucioare lipite - si carucioare gemeni tip trenulet (Twin). Acestea din urma au scaunele unul in fata celuilalt.

Indiferent ce model de carucioare pentru gemeni alegi, este important sa stii ca gemenii tai vor beneficia de un confort optim si se vor putea odihni corespunzator. Alege calitatea si preturile accesibile, cu Trompi.ro.


Trompi.ro: confort si siguranta la un click distanta

Trompi.ro este un magazin online cu articole si accesorii pentru copii cu varste intre 0 luni si 10 ani. Magazinul iti pune la dispozitie peste 800 de produse de top din gama carucioare.

Pentru a veni in ajutorul clientilor, Trompi.ro ofera discounturi si promotii instant de 2% pentru comenzile realizate online pentru orice produs, indiferent de valoarea acestuia. Nu esti multumit de produs? Returneaza produsul in termen de 10 zile si vei primi banii inapoi.

Raportul calitate-pret face diferenta intre Trompi.ro si alte magazine. La Trompi, preturile carucioarelor pornesc de la 123 de lei.

Nu stii ce sa cumperi? Trompi.ro are un serviciu suport client – vanzari si consultant online, disponibil de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea