Social

# decorre baie #amenajare baie #baie

Ofera-i baii tale un aspect inedit cu ajutorul unei cazi poligonale asimetrice

Este dovedit stiintific faptul ca noi, oamenii, suntem atrasi de simetrie, pentru ca simetria inseamna frumusete. Cel putin in teorie se aplica acest lucru, pentru ca in practica, foarte multe persoane prefera lucrurile ,,imperfecte” si le considera mult mai atractive decat cele fara cusur. Probabil stiti si voi exemplele de sticle de parfum, sculpturi, obiecte din ceramica de lux, care au avut mici defecte, iar in prezent sunt foarte valoroase, tocmai datorita acelor defecte. Sunt considerate speciale si cunoscatorii si-ar dori sa le aiba in colectie, fiind dispusi sa plateasca sume foarte mari.

Si in ceea ce priveste amenajarea interioara a caselor observam tendinta de a nu se mai tine cont de simetrie. Cel putin in privinta decoratiunilor, a culorilor si a mobilei. Sunt la mare cautare mesele ori usile realizate din lemn masiv, nevopsite, doar protejate de un lac special. Frumusetea lor consta in aspectul inedit de lemn neprelucrat.

Nu doar decoratiunile si mobila sunt mai atractive daca sunt diferite ci si obiectele sanitare. Probabil ati observat si voi in ultimul timp chiuvete si cazi cu forme inedite. Insa, in afara aspectului neobisnuit, simetria ajuta si in ceea ce priveste amplasarea acestora in baie. Spre exemplu, o cada asimetrica poate fi de mare folos cand spatiul nu permite montarea unei cazi obisnuite.

In cazul in care va intrebati, o cada poligonal asimetrica este la fel de comoda ca una normala. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta spatiului sau a modului in care veti sta intr-o astfel de cada. In cazul in care nu ati vazut astfel de modele in magazinele fizice sau daca nu v-au placut cele expuse, puteti sa comandati cazi de baie de calitate superioara dintr-un magazin online. Astfel, veti putea vizualiza toate produsele si le veti putea compara cat timp aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva modele de cazi asimetrice pe care le puteti monta chiar si daca baia voastra are dimensiuni reduse, multumita formei lor.

Belform Noa Cada 170x90 cm este prima recomandare. Aceasta este disponibila atat pentru montare pe partea dreapta, dar si pentru montare pe partea stanga. Latura decupata este ideala pentru a pozitiona cada in dreptul blatului de baie sau daca aveti o anumita latura a camerei ce nu permite montarea unei cazi clasice.

Radaway Evia Cada 150x81 cm, de incastrat este realizata din acril alb, lucios si puteti opta pentru montaj pe partea dreapta sau pe partea stanga. Are un volum de 200l si datorita materialului din care este confectionata, dar si a design-ului, se curata foarte usor si este rezistenta la zgarieturi.

Ultima recomandare este Radaway Kariteia Cada 160x80 cm, de incastrat. Are un aer usor elegant, multumita liniilor rotunjite din interiorul ei. Ca si in cazul celor de mai sus, puteti opta pentru varianta de montare pe partea dreapta sau pe partea stanga. Datorita design-ului ei, puteti monta un paravan pentru cada.

Dupa cum puteti observa, aceste cazi arata foarte bine si sunt foarte practice, multumita design-ului care le permite sa fie asezate chiar si in preajma unor obstacole. Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste cazi!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea