Social

Ofera cadouri de Valentine’s Day, dar iubeste de Dragobete

Si anul acesta, dragostea este peste tot si aveam nevoie de „Valentine’s Day“ sa ne aduca aminte. Dragobetele e invechit si uitat de tineri. Trebuie sa oferim cadouri si sa ne spunem „I love you!“ de 14 februarie, pentru ca altfel nu am fi la moda. Cu fiecare an care trece, Valentine's Day se bucura de succes tot mai mare in randul romanilor de toate varstele, dar mai ales in cel al tinerilor. Aceasta sarbatoare importata, dar nu si importanta pentru poporul nostru, a „pus la zid“ Dragobetele, serbat pe data de 24 februarie. De ce nu ne putem iubi la fel in fiecare zi? De Sfantul Valentin , toata lumea imparte flori in stanga si in dreapta, tinerii isi ofera inimioare si ursuleti de plus, se fac declaratii de dragoste , pe strazi e imbulzeala si in aer ar trebui sa se simta numai iubire. Mai ramane sa serbam si si suntem gata integrati in obiceiurile celei mai „cool“ natii de pe planeta. Inca o data primim dovada clara ca dragostea este peste tot. De la mic la mare, prin parcuri, pe bulevarde la o promenada de primavara, prin magazine si, daca tot suntem in ajunul Zilei Indragostitilor, si la sala Dalles . Aceasta Mecca a amorezilor din Bucuresti si nu numai a adunat si anul acesta indragostiti cata frunza si iarba, dar si multi gura-casca dornici fiind sa-si clateasca ochii cu ceva inimioare si felicitari dintre cele mai siropoase si mirositoare. (continuarea in Gardianul )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea