Social

#miliardar chinez #Cecil Chao #casatorie

Ofera 180 de milioane de dolari celui care o ia de sotie pe fiica sa. Uimitor cum arata!

Miliardarul chinez Cecil Chao este dispus sa plateasca 180 de milioane de dolari oricarui barbat care va reusi sa o cucereasca pe fiica sa, anunta lifebuzz.com. Insa oferta nu este nici pe departe atat de simpla precum pare, intrucat tanara in varsta de 34 de ani este... lesbiana.

Cecil Chao a facut avere de pe urma afacerilor imobiliare, fiind unul dintre cei mai important dezvoltatori imobiliari din Hong Kong. Din nefericire pentru el, singurul lucru pe care nu l-a putut cumpara a fost... un sot pentru fiica sa, frumoasa Gigi Chao.

In urma cu cativa ani el a anuntat ca e dispus sa plateasca 60 de milioane de dolari celui care o determina sa se casatoreasca cu el, asta intrucat tanara are orientari gay, lucru care nu e deloc pe placul chinezului.

Cum demersul sau nu a avut succes, se pare ca potentul om de afaceri a decis sa tripleze suma, oferind acum 180 de milioane de dolari.

Gigi Chao este deja casatorita cu o femeie, insa tatal sau refuza sa recunoasca mariajul si este dispus sa plateasca pentru ca fiica sa sa se marite cu un barbat. Cu toate ca rasplata materiala nu este una deloc de neglijat, Gigi nu vrea sa divorteze de sotia sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea