Social

Ofelia a impartit norocul la Loto

Am vizitat agentia Loto care a schimbat duminica viata unui roman. Aici, intr-un loc care seamana mai degraba cu un magazin de jucarii decat cu un rai al impatimitilor jocurilor de noroc, a fost cumparat biletul castigator la 6 din 49. Si 'vinovata' de impartirea celor 12,4 milioane de euro este Ofelia Tomescu (48 de ani), femeia din spatele tejghelei. Femeia si-a deschis o agentie Loto mandatara inca din 1999, in incinta magazinului de jucarii pe care il avea. Ofelia Tomescu este o impatimita a jocului Loto 6 din 49, dar are mana norocoasa mai mult pentru altii, avand in vedere ca a dat pana acum doua super-poturi la categoria I, dar si zeci de premii mai mici. Oamenii o considera 'mana de aur' si joaca tot timpul la agentia ei. 'Nu-mi mai pot aminti daca biletul inregistrat duminica, la ora 12.23, a fost unul completat de mine sau completat de jucator. Stiu doar ca am mana buna, mai ales ca acesta a castigat 12,4 milioane de euro. In agentia mea s-a mai dat un premiu la categoria I si in 2005', ne-a spus Ofelia Tomescu. Pana ieri seara, marele castigator nu s-a prezentat la Loterie sa-si revendice premiul.

Doi jucatori au ratat norocul chiar daca au ghicit cele 6 numere!

Marele castigator a fost la un pas de a imparti banii cu alti doi jucatori din judetele Olt si Alba care au ghicit toate cele 6 numere. Primul a jucat o schema redusa cod 48, cu 8 numere si 12 variante de joc posibile, pentru care a platit 55,3 lei, dar nu a picat pe schema. S-a ales doar cu trei castiguri la categoria a II-a si 6 la a III-a in valoare totala de 61.101,99 lei. Si pe biletul jucat in Alba erau bifate toate cele sase norocoase ale tragerii 6/49 de duminica, pe o schema redusa cod 57 (cu 12 numere). Jucatorul a platit pe bilet 96,9 lei si va primi, pentru ca a ratat schema, noua castiguri la a III-a totalizand 5.017, 59 lei.

Ogica a castigat 1.700 de lei

Pe unul din biletele jucate, Stelian Ogica si prietenul lui, Dorel Constantin, au completat o schema redusa cod 57, cu 12 numere, pe care au bifat cinci din cele sase numere extrase: 2, 6, 20, 36 si 47. Singurul pe care nu l-au ghicit a fost 24, dar cu toate acestea, dupa cum spune Ogica, 'a fost cea mai proasta combinatie posibila'. Numerele nu au picat pe schema, iar jucatorii nu au putut obtine nici macar un premiu la categoria a II-a, unde sumele sunt ceva mai consistente. 'Am castigat trei premii la categoria a III-a, adica vreo 1.700 de lei in total, dar e bine si asa. Voi imparti banii cu Dorel. Oricum, nu ne lasam pana nu luam marele premiu. Mereu iau trei, patru sau cinci numere si niciodata 6. Trebuie sa reusesc pana la urma', ne-a spus Ogica. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea