Social

Octavian Belu: "Am revenit acolo unde ne era locul"

Fostul antrenor al lotului olimpic nu s-a aratat surprins de evolutia buna a Romaniei la Campionatele Europene din Franta

Rezultatele inregistrate de Romania la Campionatele Europene de gimnastica , si anume doua medalii de aur, doua de argint si una de bronz, nu i-au surprins pe fostii antrenori ai lotului olimpic, Octavian Belu si Mariana Bitang . Dar acestia avertizeaza ca, la Olimpiada, Romania va avea parte de adversari mult mai puternici.

Cele cinci medalii cucerite de gimnaste la Europene i-au bucurat pe fostii antrenori ai lotului olimpic, Belu si Bitang , ei fiind incantati si de faptul ca sportive mai putin cunoscute au reusit performante notabile.

„Ma asteptam sa facem o figura frumoasa pentru ca am fost intr-un progres continuu. La precedentele turnee finale am fost pe locul doi la echipe, la mica distanta de Italia, iar acum am luat aurul european. Surpriza a venit de la Anamaria Tamarjan , ea fiind debutanta la un European. Am revenit unde ne era locul, adica pe primul loc", ne-a spus fostul antrenor coordonator al lotului olimpic.


Octavian Belu si Mariana Bitang lauda prestatia ... Mariana Bitang avertizeaza ca la Beijing ne va fi mult mai greu. „Olimpiada este cu totul altceva. Acolo vom da peste China si SUA. Sincer, nu imi este frica de arbitraje, deoarece judecatorii sunt din alte tari. Si, in plus, nu-si risca ei scaunul pentru a da o nota mai buna chinezoaicelor. E mult mai greu sa faci ceva cu arbitrii", ne-a declarat si Mariana Bitang.

"Olimpiada este cu totul altceva. Acolo vom da peste China si SUA. Sincer, nu imi este frica de arbitraje, deoarece judecatorii sunt din alte tari.", afirma Mariana Bitang.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea