Social

#ochelari de soare #optica medicala # optiplaza

Ochelari 100% personalizati si consiliere gratuita la Silhouette Rimless Aesthetic Styling

Compania de optica medicala Optiplaza anunta evenimentul silhouette Rimless Aesthetic Styling. Acesta va avea loc in weekendul 8-9 octombrie 2011 la Optiplaza din Bucuresti Mall si in weekendul urmator, 15-16 octombrie, la Optiplaza din Plaza Romania–Bucuresti. Clientii vor avea sansa sa aleaga ochelari 100% personalizati si sa beneficieze de consultanta gratuita.

Silhouette Rimless Aesthetic Styling reprezinta un concept care include sedinte individuale, dedicate clientilor magazinelor de top din Romania, cum este si Optiplaza.

In cadrul acestor sedinte, clientilor invitati li se ofera consultanta gratuita in alegerea unei rame unice. Rama este personalizata de designul, forma si dimensiunile lentilei, precum si de combinatiile de metal si culori, in functie de necesitatile si personalitatea fiecaruia.
 

Despre Optiplaza
 

magazin in Republica Moldova. Pe langa acestea, persoanele interesate au la dispozitie si E-shop-ul Optiplaza, pe site-ul companiei. Aici acestea gasesc produse pentru diverse categorii: dame, barbati, unisex si copii.

Optiplaza imbina moda cu optica medicala pentru a oferi clientilor sai produse in trend, realizati la cele mai inalte standarde de tehnologie. Magazinele de optica pun la dispozitia cumparatorilor produse care apartin celor mai mari si mai importante brand-uri la nivel mondial: Police, Guess, Tommy Hilfiger, Givency, Escada, CK, Gant, Polaroid, Furla, Converse, Avanglion, Aboriginal, Polar Glare, Sting, Silhouette.

Optiplaza este un magazin de optica si un cabinet de consultatii dotat cu tehnologie de ultima ora. Misiunea Optiplaza este de a oferi cele mai bune servicii si solutii in domeniul opticii. Experienta Optiplaza inseamna un colectiv profesionist, produse de calitate cu preturi juste, ce sunt prezentate intr-un mediu placut.

Optiplaza
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea