Social

#obama permite homosexuali

Obama va permite soldatilor americani sa isi declare orientarea sexuala

Presedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, va desfiinta politica de tacere a armatei americane privind orientarea sexuala a personalului militar, potrivit secretarului de presa al Casei Albe, Robert Gibbs .

Anuntul, care a fost facut de secretarul Gibbs in cadrul unei dezbateri cu publicul pe YouTube, este de natura sa starneasca controverse in Statele Unite, relateaza Fox News.

"Thadeus din Lansing Michigan intreaba daca administratia Obama va pune capat politicii actuale a armatei in privinta orientarii sexuale. Thadeus, nu auzi foarte des ca un politician sa ofere un raspuns dintr-un singur cuvant, insa in acest caz raspunsul este da", a spus Gibbs in cadrul dezbaterii.

Politica in ceea ce priveste orientarea sexuala a fost introdusa in timpul administratiei Clinton, in eforturile de a permite persoanelor de diferite orientari sexuale sa se inroleze in armata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea