Social

#administratie obama #suspenda masuri bush

Obama suspenda masurile lui Bush, in curs de adoptare

Administratia lui Barack Obama a anuntat marti ca aproape toate masurile luate de administratia Bush care nu intrasera inca in vigoare sunt suspendate pana cand vor fi reexaminate.

Seful cabinetului lui Obama, Rahm Emanuel , a semnat marti dupa-amiaza "un memoriu adresat tuturor agentiilor si departamentelor (administratiei) pentru a suspenda toate reglementarile in curs de adoptare, pana cand administratia Obama le va reexamina din punct de vedere politic si juridic", a declarat purtatorul de cuvant al lui Obama, Robert Gibbs , intr-un comunicat, relateaza AFP.

In documentul adresat agentiilor si departamentelor, Emanuel le cere sa blocheze trimiterea spre publicarea in Monitorul Oficial a oricarei legi "pana cand acestea vor fi reexaminate si aprobate de un sef de departament sau agentie numit sau desemnat de presedinte dupa data de 20 de ianuarie". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea