Social

#robert gibbs #barack obama #prime wall street

Obama s-a suparat din cauza primelor acordate angajatilor de pe Wall Street

Presedintele american Barack Obama este revoltat fata de valoarea primelor acordate anul trecut unor angajati din Wall Street in aceasta perioada de criza economica, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe Robert Gibbs ( foto ).

Primele platite anul trecut angajatilor unor institutii financiare , care s-au ridicat la 18,4 miliarde de dolari, sunt cele mai ridicate acordate vreodata in mediul financiar american new-yorkez din Wall Street .

Obama are intentia sa discute rapid despre acest subiect cu secretarul trezoreriei, timothy geithner in timpul unei reuniuni, a precizat Gibbs adaugand ca "presedintele impartaseste indignarea americanilor fata de aceste lucruri".

Purtatorul de cuvant a subliniat ca aceste cifre, facute publice de autoritatile statului New York miercuri, sunt in particular socante "cand suntem pe punctul de a cere americanilor sa accepte masuri extraordinare pentru stabilizarea sistemului nostru financiar".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea