Social

#barack obama #hillary clinton #secretar de stat #nominalizare

Obama o va numi pe Hillary Clinton secretar de stat

Presedintele ales Barack Obama este pe cale de a anunta nominalizarea fostei sale rivale, Hillary Clinton, in postul de secretar de stat , au declarat pentru CNN trei consilieri din echipa de tranzitie a lui Obama.

Informatia a fost confirmata , sub acoperirea anonimatului, de un oficial din Partidul Democrat , informeaza Reuters. Clinton pare sa fi gasit argumente in plus pentru a accepta functia, dupa ce sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton , s-a oferit sa permita evaluarea din punct de vedere etic a viitoarelor sale afaceri si activitati de caritate, in cazul in care senatoarea de New York ar fi desemnata secretar de stat.

Bill Clinton si echipa de tranzitie a lui Obama au discutat despre aspecte legate de publicarea situatiei financiare a fostului presedinte, a mai spus sursa democrata. Echipa lui Obama a fost interesata cu precadere de activitatile desfasurate de fostul presedintele in intreaga lume, cum ar fi discursurile sale filantropice sau platite, incercand sa dtermine daca ele ar constitui un conflict de interese in cazul in care sotia sa ar deveni secretar de stat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea