Social

#guvernator corupt illinois #barack obama presedinte

Obama: Nu am avut vreun contact cu guvernatorul corupt

Presedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, s-a declarat "intristat" marti de vestea arestarii guvernatorului statului Illinois, Rod Blagojevich , acuzat de coruptie, si a dat asigurari cu nu a avut niciun contact cu acesta.

"Sunt intristat si descumpanit de veste", a spus Obama intr-o declaratie de presa. Rod Blagojevich a fost arestat marti, fiind banuit , intre altele, ca a incercat sa vanda locul in Senat al lui Obama, devenit vacant dupa alegerea acestuia ca presedinte, un scandal "stupefiant", dupa cum l-a caracterizat procurorul, transmite AFP.

"N-am avut niciun contact cu guvernatorul sau cu biroul sau si nu am fost, prin urmare, la curent cu ceea ce se intampla", a declarat Obama.

"Cum este vorba despre o ancheta in curs implicandu-l pe guvernator, nu cred ca ar fi oportun sa comentez acest caz in acest stadiu", a adaugat viitorul presedinte american .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea