Social

#obama #barack obama #rusia #putin #medvedev

Obama merge luni la Moscova sa discute cu Putin si Medvedev

Barack Obama isi incepe urmatoarea saptamana cu o vizita in Rusia. Presedintele american va discuta cu aceasta ocazie cu premierul si presedintele Rusiei , incercand sa mai incalzeasca relatiile ruso-americane.

Pe agenda intalnirii dintre cei trei se vor afla subiecte precum situatia din Iran, cea din Coreea de Nord si neproliferarea armelor nucleare, situatia din Afganistan si securitatea europeana. Potrivit Adevarul, Obama se va intalni cu Vladimir Putin si Dmitri Medvedev luni dimineata in cadrul unui dejun si nu va fi o intrevedere intre patru ochi, ci o conversatie in compania mai multor consilieri ai celor doi presedinti.

La intalnirile dintre cei trei, care vor dura pana miercuri se vor mai discuta si subiecte precum razboiul ruso-georgian si amplasarea scutului anti-racheta , aceste discutii urmand a fi continuate si la intalnirea membrilor G8 de la sfarsitul saptamanii viitoare.

Liderul de la Washington se va intalni apoi si cu fostul presedinte al fostei URSS, Mihail Gorbaciov .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea