Social

Oana Zavoranu recidiveaza in bratele varului

Eliberata de angajamentele de la Acasa TV, Oana Zavoranu are acum mai mult timp si pentru... masina sa, un superb Mercedes SLK negru.

Si cum vizitele la service-ul auto, Dacia in acest caz, presupun de obicei si multe minute de asteptare , e preferabil sa amortizezi trecerea timpului cu o companie placuta. Asa a facut, probabil, si protagonista telenovelei Pacatele Evei, care s-a intretinut cordial cu un barbat, despre care se zice ca ar fi varul ei. Raportat la presupusa relatie de rudenie dintre ei, ipostazele surprinse, de curand, de paparazzii CIAO! sunt neobisnuit de tandre. Oana si individul in discutie s-au imbratisat dragastos, vedeta lipindu-se toata de acesta, in vreme ce el ii petrecea mana stanga pe dupa talie. Faimoasa mala mujer a telenovelei romanesti a mai fost surprinsa de paparazzii CIAO! in compania aceluiasi barbat la sfarsitul anului trecut, pe cand iesea dintr-un bar. Si atunci, barbatul purta tot imbracaminte sport .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea