Social

Oana Zavoranu a vrut sa dea lovitura la Afumati

Oana Zavoranu detine un adevarat palat in comuna Afumati , judetul Ilfov, pe care l-a transformat intr-o casa de vacanta , unde sa-si petreaca weekendurile alaturi de iubitul sau, Pepe.

In urma cu ceva timp, vedeta TV a dorit insa sa scape de vila construita in locul unei case pe care familia sa a cumparat-o inainte de Revolutie. Oana Zavoranu a incercat, fara sorti de reusita, sa dea lovitura pe piata imobiliara , scotandu-si vila la vanzare. Ea a gasit destul de repede cativa clienti, care au dorit sa vada casa, dar in momentul in care au aflat pretul cerut au dat bir cu fugitii. Querida dorea sa obtina din vanzarea casei aproximativ de trei ori pretul zonei, in conditiile in care, conacul (o casa cu nu mai putin de cinci dormitoare, doua livinguri, trei bai, semineu si cu piscina in curte) este descris de sateni ca fiind unul impunator, dar de prost gust.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea