Social

#varsta #amintiri #oameni #cele mai frumoase amintiri

Oamenii se bucura de cele mai frumoase amintiri pana la varsta de 25 de ani

Daca ai crezut ca parcursul vietii tale a ajuns la maturitate la varsta de 30-40 de ani, cercetatorii americani vin cu o veste proasta pentru tine. Acestia sustin ca acest lucru ar fi avut loc mult mai devreme, in jurul varstei de 25 de ani.

Potrivit noii cercetari, oamenii se bucura de cele mai frumoase amintiri ale vietii pana la varsta de 25 ani. Studiul a fost realizat prin chestionarea mai multor pensionari, iar majoritatea au marturisit ca unele dintre cele mai importante evenimente din viata lor au avut loc inainte de a ajunge la varsta de 25 de ani.

In cadrul studiului, oamenii de stiinta au strans povestile de viata ale participantilor, care au fost pusi sa isi nareze biografia in doar 30 de minute. O saptamana mai tarziu, aceste povesti au fost impartite in capitole, iar acest lucru a aratat ca intamplarile cele mai importante din viata au loc intre 17-24 de ani.

De asemenea, aceasta perioada cuprinde in general 15-30 de amintiri, pozitive sau negative, care au impact major in viata, a mai aratat studiul.

Sursa foto: herecomesthesunblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea