Social

Oamenii lui Nastase s-au dat cu Geoana si Rus

Ponta, Corlatean , Rovana, Rus string unitatea de monolit a PSD in jurul lui Mircea Geoana.

Dupa vizita in Moldova, Mircea Geoana si-a luat inta riri si a intrat ieri in birlogul lui Ioan Rus , seful grupului de la Cluj. La intilnirea cu pesedistii din Transilvania, Geoana a mers insotit, pe linga suita sa obisnuita, si de fosti apropiati ai lui Adrian Nastase: Victor Ponta, Titus Corlatean si Rovana Plumb . Ioan Rus a confirmat sus- tinerea transilvanenilor pentru actualul presedinte al PSD, dar a afirmat ca acest sprijin este conditionat de capacitatea lui Mircea Geoana de a promova ideile de reforma in partid.

Primenirea partidului, a spus seful PSD, se face prin gasirea unor oameni noi, din rindul membrilor, care sa fie alesi dupa criteriile competenta si onestitate si pe care PSD sa ii promoveze accelerat. Pregatirea cadrelor este adevarata reforma a PSD, a intarit Geoana. El a mai declarat ca nu exclude varianta alegerilor anticipate si ca prega- tirea managerilor de campanie in cadrul PSD a inceput deja. Ne pregatim, ca orice partid constiincios, pentru alegerile pentru Parlamentul European, dar si pentru cele viitoare generale, prezidentiale, locale, a sustinut Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea