Social

Oamenii din spatele lui Oprescu

Cotidianul a incercat sa afle identitatea misterioaselor personaje care s-au afisat alaturi de Oprescu la anuntarea rezultatelor partiale din seara de duminica.Va intrebati poate cine sunt cei din spatele candidatului independent la primarie, Sorin Oprescu.

Adica, cine sunt cei care s-au afisat alaturi de Oprescu la aflarea primelor rezultate, duminica, la ora 21.00. Pentru ca a devenit o traditie ca la sediile de campanie, in fata televizoarelor sau a camerelor de filmat politicienii sa astepte, alaturi de principalii lor sustinatori sau colaboratori, rezultatele exit poll .

Se intampla la fiecare scrutin electoral. La fiecare sediu de partid. Este deja celebra scena cu liderii PD din anul 2000, atunci cand Traian Basescu, pe atunci sef de campanie a PD si a candidatului la prezidentiale Petre Roman, avea sa fie surprins in direct de o televiziune comentand cu o injuratura rezultatul slab obtinut de Theodor Stolojan, candidat al PNL la Presedintie.

Duminica seara, la sediul de campanie al lui Sorin Oprescu era multa lume. Majoritatea personaje necunoscute. Oprescu parea sa-i stie pe toti, el pupandu-se cu fiecare la aparitia sa in sediu, cu 20 de minute inainte de anuntarea rezultatelor. Fotografiile alaturate au fost realizate in timpul declaratiei facute dupa anuntarea rezultatelor partiale, putin dupa ora 21.00. In spatele lui Oprescu se inghesuiau toti.

Unul dintre cele mai bune locuri de langa Oprescu l-a ocupat Aurel Vlaicu. Numele probabil ca nu va spune nimic. Aurel Vlaicu este unul dintre colaboratorii lui Viorel Hrebenciuc, angajat ca expert parlamentar la grupul PSD de la Camera Deputatilor. Cotidianul a mai scris de Aurel Vlaicu in urma cu cateva saptamani, atunci cand candidatul Oprescu avea probleme cu strangerea semnaturilor pentru sustinerea candidaturii sale.

Viorel Hrebenciuc declara atunci pentru Cotidianul ca urma sa ceara detasarea lui Aurel Vlaicu de la grupul parlamentar al PSD. „Se va face un referat si va fi scos de la grup“, spunea Hrebenciuc. Din informatiile noastre, Vlaicu este inca angajat al grupului PSD.

Un loc bun langa Oprescu l-a prins si George Cornel Comsa. Probabil ca nici numele lui nu va spune nimic. Comsa a lucrat pe vremuri la constructia partidului Alianta pentru Romania si, ulterior, a fost consilierul de presa al principelui Radu Duda .

In prima linie a sustinatorilor lui Oprescu ii mai regasim pe: George Iorgovan (avocat, fiul fostului senator Antonie Iorgovan), Adrian Thies (fost membru al PSD Sector 1), Victor Dimitriu (seful de campanie a lui Oprescu, fost secretar de stat la APAPS, in guvernarea Nastase), Radu Negrei (fost consilier la Presedintie in administratia Constantinescu), Gabi Ionescu (avocat), Andrei Georgescu (de la Spitalul Universitar), dar si pe Doru Oprescu (fratele lui Sorin Oprescu).

In imagini mai apare, potrivit unor surse, si un revolutionar (care ne duce cu gandul la acelasi Ion Iliescu), dar si un misterios domn Puiu, despre care se spune ca lucreaza la Primaria Capitalei. De asemenea, langa doctor s-a mai fotografiat si un anume Ionel Mutu, personaj misterios, despre care sursele noastre sustin ca vine de la PSD Sector 5 .

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea