Social

#creier #vaz # puteri supranaturale #oameni puteri supranaturale

Oamenii au puteri supranaturale. Iata ce poti face si nu stiai

Cercetatorii americani au descoperit recent, cu ajutorul unui dispozitiv computerizat, ca oamenii pot face lucruri care se credeau imposibile. Astfel ca, potrivit studiului, 50% din participanti au reusit sa isi vada miscarile mainilor in intunerici deplin.

Pana acum, se credea ca simtul uman al vazului nu poate sa perceapa nimic in intuneric deplin, a explicat Duje Tadin, profesor la Universitatea din Rochester, conducator al studiului.

"Insa aceste cercetari arata ca propriile noastre miscari transmit semnale senzoriale care pot crea si perceptii vizuale reale in creier, chiar in absenta completa a semnalelor optice", a adaugat Tadin.

Cercetatorii au ajuns la aceasta concluzie in cadrul a cinci experimente separate, in care oamenii de stiinta au reusit sa arate ca aceasta capacitate sugereaza, de fapt, ca creierul combina informatii de la receptorii mai multor simturi, pentru a crea perceptiile, iar ceea ce credem a fi "vaz" este, in realitate, o functie a creierului, noteaza descopera.ro.

Sursa foto: s492.photobucket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea