Social

#vaccinare in masa #octombrie #vaccinare

O tara incepe vaccinarea in masa impotriva coronavirusului, in octombrie

Un anunt incredibil a facut valuri la nivel mondial. Desi un vaccin impotriva coronavirusului este asteptat in majoritatea lumii abia la inceputul anului 2021, Rusia a anuntat ca va incepe o vaccinare in masa impotriva coronavirusului incepand cu luna octombrie 2020.

 

Ministrul Sanatatii din Rusia a anuntat ca pregatesc o campanie de vaccinare in masa pentru luna octombrie, iar primii care vor primi vaccinul vor fi medicii si profesorii.

Conform Reuters, care citeaza surse anonime, primul vaccin potential al Rusiei urmeaza a fi aprobat luna acesta. Cu toate astea, expertii sunt ingrijorati de rapiditatea cu care vor sa lanseze vaccinul.

Mikhail Murashko, ministrul Sanatatii citat de agentia de publicitate Interfax, sustine ca Institutul de Cercetare Gamaleya din Moscova a incheiat testarile clinice ale vaccinului si deja se pregatesc actele necesare pentru inregistrarea acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea