Social

#eletrocutare iPhone #deces electrocutare #incarcator iPhone

O tanara a murit dupa ce a fost electrocutata de iPhone-ul sau

O tanara din China, in varsta de 23 de ani a murit in timp ce efectua un apel de pe telefonul sau iPhone, care era pus la incarcat, a declarat sora tinerei autoritatilor.

Potrivit autoritatilor, tanara a murit intr-adevar electrocutata, insa "implicarea telefonului ramane sa fie verificata in continuare".

O televiziune locala chineza a dezvaluit faptul ca pe telefon au fost gasite insa urme de arsuri pe ambele parti, dar ca incarcatorul pe care tanara il folosea nu era un accesoriu original.

China este cea de-a doua piata importanta la nivel mondial pentru Apple, iar numeroase produse ale acestei companii sunt asamblate in aceasta tara.

Compania Apple a fost tinta unei campanii negative in China in luna aprilie, cand Cotidianul Poporului, un organ al Partidului Comunist, a acuzat Apple ca nu trateaza clientii chinezi la fel de bine ca pe straini in privinta serviciilor dupa vanzare.

Sursa foto: osxdaily.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea