Social

O suta de peremisti din Constanta vor sa-l dea jos pe Vadim

Aproape o suta de peremisti din judetul Constanta au participat, sambata, la o intrunire in care s-a constituit Grupul de Initiativa pentru Reformarea Partidului Romania Mare . Ei au sustinut ca astfel de structuri ar trebui sa se infiinteze in toata tara.

Presedinte al forului din Constanta a fost ales Radu Comanici ( foto ), fostul lider judetean al PRM, exclus recent din partid de Corneliu VadimTudor pentru ca nu a respectat o decizie venita de la centru .

Liderul razvratitilor a mentionat ca grupul de initiativa isi propune, in primul rand, democratizarea reala a partidului, astfel ca in interior sa nu mai hotarasca "o singura persoana sau un grup mic de persoane de la centru". Comanici, un personaj controversat , este cunoscut ca un apropiat al cuplului de pesedisti din judet, Radu Mazare - Nicusor Constantinescu.

Odata cu alegerea lui Constantinescu la conducerea Consiliului Judetean Constanta, Comanici a facut si desfacut aliante politice , pana cand a reusit sa fie numit vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea