Social

#vacanta #reducere #vacanta ieftina # vacanta la munte

O saptamana la munte la jumatate de pret. Cum poti beneficia de reducere

Turistii care vor sa se bucure de zapada si sa schieze au la dispozitie un nou program de reduceri, prin care platesc doar 50% pentru cazarea in vile, cabane sau hoteluri. Este vorba despre programul "O saptamana la munte", lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

"O saptamana la munte" se desfasoara in intervalul 9 februarie - 28 martie. Tarifele sunt reduse la jumatate si sunt neschimbate fata de anii trecuti, motiv pentru care hotelierii spera sa aiba cat mai multi turisti inainte de venirea primaverii.

Un sejur de 5 nopti de cazare, fara servicii de masa, are preturi diferite, in functie de numarul de margarete sau de stele:

  • hotel, vila sau cabana de 2 stele - 161 lei de persoana
  • hotel, vila sau cabana de 3 stele - 259 lei de persoana
  • hotel, vila sau cabana de 3 stele - 368 lei de persoana

Aproximativ 5600 de turisti pot beneficia de programul "O saptamana la munte". Pana acum, 27 de structuri de cazare s-au inscris in program, iar daca si tu iti doresti sa profiti de oferta, trebuie sa ajungi la o agentie de turism.

Lista completa a agentiilor de turism de unde poti cumpara un sejur ieftin la munte si lista unitatilor de cazare sunt disponibile pe siteul fptr.ro.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea