Social

#petruta cecilia kupper #concurs #nai

O romanca, vedeta la nai la "Supertalent"

petruta cecilia kupper a impresionat Germania la concursul "SuperTalent", unde romanca a cantat superb la nai pentru a castiga bani pentru sora ei.

Romanca, stabilita in Germania de un an, s-a inscris in concurs pentru a castiga bani pentru sora ei bolnava de schizofrenie. Premiul cel mare este de 100.000 de euro.

Maiestria la nai a Petrutei a impresionat juriul, dar unul dintre membrii lu, Dieter Bohlen, fost membru al formatiei Modern Talking, a fost impresionat si de felul in care vorbea limba germana.

Piesa interpretata de romanca la nai a fost "The Lonely Sheperd", care a fost compusa pentru marele naist roman Gheorghe Zamfir si prezenta pe coloana sonora a filmelor " Once Upon A Time In America " si "Kill Bill".

Talentul tinerei i-a impresionat pana la lacrimi pe unii membri ai publicului, iar juriul a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea