Social

#italia #romanca #deces #viareggio #incendiu

O romanca a murit in urma exploziei din Viareggio

Incendiul din Viareggio a facut victima si un cetatean roman . Potrivit editiei tiparite a publicatiei “Corriere della Sera” printre persoanele care si-au pierdut viata in urma incendiului se afla si o ingrijitoare romanca si batranul italian de care avea grija.

In zona Viareggio traiesc peste o mie de romani, noteaza Adevarul. Dintre acestia foarte multi locuiesc in apropiere de gara, locul unde a avut loc explozia din urma cu aproape doua zile. Locuitorii din orasul din zona Toscana su marturisit jurnalistilor prezenti in localitate ca de doua zile nu pot iesi din case decat cu masti de filtrarea aerului, din cauza stratului gros de fum care s-a lasat peste intreaga zona.

Pe 30 iunie, dimineata, autoritatile italiene anuntau ca un vagon- cisterna incarcat cu gaz petrol lichefiat (GPL) a explodat la Viareggio (nord-vestul Italiei), provocand moartea a cel putin 15 persoane, printre care si copii.

Potrivit Ziua, trei explozii violente, urmate de un incendiu de proportii, au avut loc in gara din Viareggio, situata in centrul orasului, distrugand doua cladiri. Cel putin alte patru imobile au fost distruse, iar 1.000 de persoane au fost evacuate.

 

Citeste si:

Italia: "infern de flacari" peste oraselul Viareggio

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea