Social

#tatiana maslany #emmy #Premiile Emmy 2016

O romanca a luat Emmy!

Tatiana Maslany, actrita in varsta de 29 de ani, cu origini romanesti a castigat diminica seara premiul Emmy in cadrul celei de-a 68-a editii anuala a galei de decernare a ce a avut loc duminica seara la Los Angeles. Ea a fost, timp de 2 ani, considerata marea favorita la premiile Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal datorita prestatiei ei din serialul de succes “Orphan Black”, interpreteaza intr-un mod remarcabil nu mai putin de 12 clone.

Tatiana Maslany s-a nascut in Canada, avand bunici care au emigrat din Romania. Ea a debutat in actorie la varsta de 9 ani, vorbeste perfect engleza, germana si franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este platita cu 50.000 de dolari.

Din 2013, a jucat in trei sezoane cu zece episoade fiecare si deja au inceput pregatirile pentru noul sezon, reusind sa stranga doar din serial o avere de 1.500.000 de dolari. Tatiana concureaza cu cateva nume sonore la Hollywood pentru premiul Emmy, printre care Claire Danes, Robin Wright sau Viola Davis.

Talentul ei a fost laudat si apreciat din 2013 si de criticii de la marile publicatii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea