Social

#tinute #stil masculin #stil feminin

O poveste moderna de Craciun incepe cu cele mai cool tinute

Autentica. Creativa. Texturata. Iconica. Asa incepe o poveste de Craciun in cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN. Descopera-ti libertatea de a trai sarbatorile de iarna in stilul tau. Alege persoanele dragi pe care ti le doresti alaturi, alege locul in care simti cel mai bine & in cele din urma alege povestea pe care vrei sa o experimentezi. Atata timp cat traiesti fara limite, orice poveste in #MyCalvins este cu happy ending. 

 

Si daca CALVIN KLEIN nu ar fi existat…

Ar fi fost in cele din urma creat oricum, special pentru tine. Si ar fi fi inceput la fel. Cu gama de Underwear realizata din materiale moi, fara cusaturi, cu elasticitate optima, oferindu-ti un confort incredibil.

De ce ai mai avea nevoie? De un fleece Sherpa – fie ca este vorba despre un hoodie sau un zip-up – construit dintr-o lana pufoasa, intr-o culoare neutra, care pune in lumina felul tau unic de a fi. Continua layering-ul cu o jacheta puffer pentru o silueta moderna & fresh, realizata din materiale sustenabile. Oriunde vei calatori, acest outfit iti va oferi tot confortul de care ai nevoie, si vei avea permanent senzatia ca te afli in fata unui semineu, cu o cana de ceai in mana. 

Alege din colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN acele piese statement pentru personalitatea ta si creaza un key look pentru fiecare moment special. 

Ce mai astepti? Descopera intreaga Colectie Toamna Iarna 2021 in magazinele  Calvin Klein din Romania!  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea