Social

#femeie internata #cinci ani #spitalul din slatina #clinica de neurologie

O pacienta sta internata de 5 ani in spitalul din Slatina

O pacienta sta internata de cinci ani in sectia de Neurologie care este condusa chiar de ginerele ei, in acelasi spital din Slatina in care un barbat a murit dupa ce a fost plimbat patru ore fara sa ii fie acordat niciun ajutor.

Mama directorului adjunct de la Autoritatea de sanatate publica Olt sta internata de nu mai putin de cinci ani, in una dintre rezervele de la clinica de neurologie a spitalului din Slatina, potrivit postului Antena 3.

Clinica este condusa chiar de ginerele ei, doctor Renica Diaconescu. Sotia acestuia, mama pacientei, este directorul adjunct al Autoritatii de Sanatate Publica Olt, Victorita Diaconescu. Lucrurile au iesit la iveala dupa scandalul declansat de decesul barbatului care a fost plimbat timp de patru ore de la o sectie la alta, fara ca vreun medic sa ii acorde primul ajutor.

Ministrului Sanatatii Ion Bazac, care a demarat o ancheta in acest caz pentru a vedea cine raspunde de intreaga situatia si mai precis cine suporta toate costurile de internare ale femeii care sta internata de cinci ani intr-o rezerva a sectiei de neurologie a spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea