Social

#beijing #china #atentat #islam #teroristi

O organizatie terorista islamista revendica atentatele din estul Chinei

Armata chineza sustine ca este pregatita sa faca fata oricarui eventual atac venit din partea organizatiilor militante sau separatiste care ar incerca sa saboteze Jocurile Olimpice de la Beijing .

Organizatia auto-intitulata Partidul Islamic din Turkestan, afiliata retelei teroriste Al-Qaida, a difuzat , vineri, pe Internet o inregistrare video prin care revendica atentatele cu bomba comise in ultimele luni in estul Chinei.

Ultimele doua atacuri, care au avut loc in orasul Kun-ming, s-au soldat cu doi morti si 14 raniti. In pofida acestei amenintari , oficialii de la Beijing au dat asigurari ca dispozitivul de securitate desfasurat in zona capitalei poate face fata oricarei situatii.

Si, pentru a dovedi ca iau lucrurile in serios, autoritatile chineze au desfasurat nu mai putin de 110 mii de militari si politisti si un intreg arsenal defensiv extrem de sofisticat .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea