Social

O olandeza pozeaza in Playboy pentru maidanezii romani

O asociatie pentru protectia animalelor din Cernavoda va primi o autorulota dotata cu instrumente necesare sterilizarii ciinilor fara stapin, donatia fiind asigurata si cu sprijinul unei prezentatoare tv din Olanda, care va poza in Playboy din Olanda pentru stringerea de fonduri.
Andreea Manea de la Asociatia "Gaia Animali Ambiente", filiala in Romania a Asociatiei "Save the Dogs", a declarat, ieri, ca unitatea mobila care urmeaza sa fie inaugurata consta intr-o rulota de tip Mercedes Sprinter dotata cu tot instrumentarul, dar si cu personal sanitar veterinar care va merge in localitati din Dobrogea pentru a steriliza ciinii fara stapin.

Donatia a fost facuta de prezentatoarea unei televiziuni olandeze, Bridget Maasland, care in urma unei vizite in Romania a adoptat un ciine fara stapin printr-un program de adoptii internationale care se deruleaza in orasul Cernavoda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea