Social

#viitura #ploi #vijelii #inundatii Galati

O noua viitura asupra Galatiului. Sute de oameni evacuati

O noua viitura s-a abatut aseara asupra Galatiului, dupa ce a plouat torential. Sute de oameni au fost evacuati, iar gospodariile au fost inundate.

Miercurea trecuta, Galatiul a trecut prin prima repriza de ploi puternice, care au dus la inundatii grave. Apa ajungea pana la ferestrele caselor, atingand in unele locuri chiar si 6 metri. Sute de oameni s-au adapostit in podurile caselor, insa noua au fost luate de furia apelor.

Localitatile devastate miercuri sunt din nou amenintate de inundatii. In acest moment, 400 de oameni din Valea Marului sunt evacuati. Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi seara o avertizare de Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii.

Premierul Victor Ponta a convocat joi comandamentul pentru situatii de urgenta pentru a se interveni rapid in judetul Galati.

Comandamentul va fi coordonat de viceprim-ministrul Liviu Dragnea, alaturi de care se va afla si ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea