Social

#evoMAG.ro #evoMAG #mouse #tastatura #Natec

(P) O noua surpriza pentru gameri. Perifericele Natec sunt de acum disponibile la evoMAG

evoMAG vine in sprijinul celor ce doresc o experienta profunda in gaming si va invita sa descoperiti noua gama de tastaturi si mouse-uri Natec.

Genesis R11 este o tastatura de dimensiuni reduse care combina functionalitatea si fiabilitatea ridicata. Constructia sa solida contribuie la stabilitate, iar aspectul clasic al tastelor asigura un confort deplin de utilizare. Tastatura este protejata impotriva stergerii inscriptiilor, include 8 capace suplimentare din cauciuc pentru taste de gaming si permite conectarea prin USB.

Tastatura Gaming Genesis R33 are o forma ergonomica si un design special conceput pentru a rezista la apa. Pe langa tastele cu profil inalt, tastatura ofera 8 capace suplimentare din cauciuc pentru taste de gaming, prezinta o sectiune de 9 taste multimedia si asigura o conectivitatea de top prin placarea cu aur a port-ului USB.

Modelele de mouse optic Gaming G33, G55 si G77 dispun de senzor optic de precizie 2000 dpi(ajustabili in 4 pasi), 6 butoane, mod Always-On si sistem de ajustare a greutatii. De asemenea, mouse-ul este construit pentru o utilizare ergonomica cu mana dreapta.

Pentru cei ce doresc un plus de performanta, mouse-ul Wireless Optic Genesis V55 ofera pe langa caracteristicile prezentate mai sus,  buton Burst Fire, husa pentru transport, nano-receiver USB si baterii alcaline si conectare wireless 2.4GHz.

Toate produsele Natec  sunt oferite de evoMAG la preturi promotionale in limita stocului disponibil.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita  sa cumperi unul dintre produsele Natec,  te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea