Social

#elevi #sport #proiect #ministerul educatiei #cadre didactice

Ministerul Educatiei: Mai multe ore de sport pentru clasele I-IV

Elevii din invatamantul primar ar putea beneficia de un numar mai mare de ore de educatie fizica, se arata intr-un nou plan-cadru lansat in dezbatere publica de Ministerul Educatiei Nationale, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Conform proiectului, pentru elevii din clasa pregatitoare, clasa I si clasa a II-a sunt propuse doua ore la disciplina "Educatie fizica", precum si alte doua ore la materia "Muzica si miscare".

Potrivit aceluiasi document, elevii claselor a III-a si a IV-a ar putea avea o ora la disciplina "Joc si miscare", respectiv doua ore la "Educatie fizica".

O alta noutate propusa de Ministerul Educatiei vizeaza stabilirea unui numar fix de ore pentru disciplinele obligatorii, "in scopul asigurarii echitatii si a unitatii de forma a planului-cadru".

Toate observatiile si sugestiile in legatura cu aceste propuneri pot fi trimise de cadrele didactice, parinti si reprezentantii societatii civile pana in data de 19 februarie, prin completarea unui formular.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea