Social

#politia animalelor

O noua politie in Romania. Anuntul facut de ministrul Internelor

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat, cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, ca „dupa urmatoarea sedinta de Guvern si publicarea OUG in Monitorul Oficial”, in Romania va fi infiintata o noua politie, Politia Animalelor.

„Unul dintre testele pe care il da fiecare societate vizeaza, fara doar si poate, si comportamentul fata de necuvantatoare.

La acest test, noi ca natiune, am picat in ultimii ani de prea multe ori, in tot ceea ce priveste eforturile pe care ar fi trebuit sa le facem pentru ocrotirea animalelor.

Am primit unele comentarii in care am fost intrebat daca am rezolvat alte probleme importante si daca nu cumva aceasta ar trebui sa fie ultima pe lista.

Dragi prieteni,

Eu consider ca o societate sanatoasa si trainica nu poate exista fara RESPECT! Acest respect se distribuie egal catre toate zonele societatii, dar si catre mediul inconjurator. Respect fata de oameni, fata de animale, fata de natura etc. Nu putem privi tanjind peste granite, dar fara sa fim dispusi la eforturi.

#impreuna, umar langa umar, trebuie sa luptam pentru acea Lume cu care sa ne mandrim si in care sa traim”, a scris Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea