Social

#minivacanta paste #minivacanta romani #romani #paste

O noua minivacanta pentru romani. Vor avea inca 6 zile libere

Vesti bune pentru angajatii de la stat! Acestia se vor putea bucura de o minivacanta in luna aprilie.

Guvernul a decis sa faca punte intre zilele libere acordate de Paste si 1 Mai pentru bugetari. Astfel, ziua de 30 aprilie va fi libera.

Potrivit codului Muncii, românii vor avea liber pe 26 aprilie când pică Vinerea Mare. 29 aprilie 2019 este, de asemenea, declarată zi liberă nelucrătoare, fiind a doua zi de Paște. Astăzi, s-a stabilit că ziua de 30 aprilie să fie declarată nelucrătoare. Mai urmează apoi încă o zi liberă, respectiv cea de 1 mai. Românii revin la muncă pe data de 2 Mai.

Măsura a fost adoptată şi pentru recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor, dar şi pentru stimularea turismului.”Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă”, a transmis MMJS. Pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice îşi vor prelungi timpul de lucru până la data de 31 mai, potrivit planificărilor stabilite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea