Social

#disparitie #anchetatori #codrut marta

O noua ipoteza in cadrul disparitiei lui Codrut Marta. Ce cred anchetatorii

Cazul disparitiei lui Codrut Marta capata o noua turnura. Anchetatorii au emis o noua ipoteza, potrivit careia, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi imprumutat cu o suma mare de bani un important om de afaceri, iar la momentul scadentei, cand Marta si-a cerut banii inapoi, a disparut.

Se pare ca, din banii imprumutati de la Codrut Marta, omul de afaceri si-ar fi deschis o televiziune in Romania, noteaza rtv.net.

Codrut Marta este cercetat, alaturi de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, intr-un dosar de evaziune fiscala in valoare de peste 15 milioane de euro.

In luna mai a anului 2012, Codrut Marta a disparut si a fost dat in urmarire internationala. Pe numele sau a fost emis si un mandat de arestare in lipsa. In legatura cu disparitia sa au fost audiate mai multe persoane, cunoscuti si apropiati ai acestuia, printre care si Elan Schwartzenberg si Sorin Blejnar.

Sursa foto: reportervirtual.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea